health


BigMove


Bij Core-Active kunt u terecht voor het GGZ-programma BigMove: In zes maanden meer zelfvertrouwen, plezier en persoonlijke kracht

Heb je last van psychische klachten zoals een depressie, burnout of angsten? Heb je het gevoel dat je steeds vastloopt in je leven of heb je lichamelijke klachten in combinatie met psychische klachten? BigMove helpt je grip op je leven te krijgen!

Je gaat werken aan het vertrouwen in jouw eigen kracht en de invloed die je zelf op je gezondheid hebt. Bij BigMove ga je op een unieke manier zelf en samen met anderen aan de slag. In het programma staat jouw welzijn centraal zowel op geestelijk als lichamelijk vlak. In zes maanden ervaar je minder klachten en voel je je beter.

De kracht van BigMove

Het BigMove GGZ-programma combineert drie verschillende onderdelen die samen zorgen voor een grote verandering:

  • Eén op één sessies met een GZ-psycholoog die je helpt anders te denken en te voelen zodat je klachten verminderen.
  • 15 Groepssessies waarin je met plezier gaat werken aan het opbouwen van je vertrouwen, oefenen van nieuw gedrag en het herkennen van je grenzen.
  • Eén op één sessies met een begeleider waarmee je je inzichten bespreekt en die je helpt doelen te bereiken die belangrijk voor je zijn.

Vergoed vanuit de basisverzekering

BigMove wordt door bijna alle zorgverzekeraars vergoed. Daarbij moet je wel rekening houden met je eigen risico.

Meer informatie en aanmelden

De volgende BigMove groep start op 29 maart 2018. De groepssessies zijn op donderdagen van 13:15 tot 14:30. De individuele gesprekken gaan direct van start als u zich opgeeft.

Wilt u weten wat ons BigMove programma precies inhoud of heeft u vragen over een mogelijke deelname kom dan naar ons inloopspreekuur waar onze psycholoog Lieke Peters al uw vragen beantwoord. Dit is geheel vrijblijvend.
dinsdag 6 maart om 13:00 uur
dinsdag 13 maart om 13:00 uur

Meer weten over BigMove, wilt u de verwijsbrief downloaden en je aanmelden, kijk dan op www.bigmove.nu.