health


Diëtetiek


Is het tijd om gezonder te gaan leven en kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? De diëtist adviseert en ondersteunt hierbij. Ze analyseert jouw eetpatroon en analyseert de valkuilen die hierin zitten. Je krijgt een haalbaar plan op maat en stap voor stap worden betere gewoontes geïntroduceerd. Omdat je pas de volgende stap zet als de vorige goed lukt verander je aan een sterke basis met als doel: blijvend succes!

Diëtist

Voor de dietetiek werken we vanuit Core Active samen met de Dieetplaneet. Vanuit dieetplaneet is Noor bij ons actief als diëtiste. Noor heeft haar studie Voeding & Diëtetiek met succes afgerond en is momenteel bezig met de master Nutrition & Health aan de universiteit Wageningen. Haar interesse voor gezond eten begon al op jonge leeftijd en nog steeds kookt ze erg graag. Noor vindt de psychologie die bij eten speelt erg interessant. Naast de voeding kijkt ze daarom verder naar het eetgedrag, om zo de kern van het (voedings)probleem te achterhalen. Ze is ervan overtuigd dat gezond eten niet saai en eenzijdig hoeft te zijn. Je leefstijl veranderen, dat is waar het om gaat. Als diëtist maakt ze je graag bewuster van het effect van voeding op je gezondheid en helpt ze je om op een prettige manier gezonder te eten!

Noor, Diëttist bij Core Active

Als diëtist heeft Noor een aantal specialisaties:

Diabetes
Zwangerschapsdiabetes
Overgewicht
Ondergewicht/ ongewenst gewichtsverlies
Hart- en vaatziekten
Maag en darmproblemen

Vanuit deze specialisaties begeleid ze cliënten bij

Ongewenste gewichtstoename en ongewenst gewichtsverlies
Diabetes, hoog cholesterol, hoge bloeddruk
Voeding bij sport
Voeding bij zwangerschap
Voedselallergie
Voeding bij vegetarisme

Wilt u een afspraak maken met de dietist bij Core Active, dan kan dit via dieetplaneet. U kunt telefonisch (088 – 34 38 000) of online op dieetplaneet.nl. Noor is aanwezig bij Core Active op woensdag van 12:00 tot 20:30 uur.

Vergoeding

De diëtist wordt vergoed vanuit het basispakket van de verzekering als er sprake is van medische indicatie (verwijzing van de huisarts). Houdt hierbij wel rekening met je eigen risico. Vaak worden consulten ook vergoed vanuit aanvullende pakketten, hiervoor is geen medische indicatie nodig. Lees hierover meer op dieetplaneet.nl

Noor, Diëttist bij Core Active