logo-fitness


Fitness


In de sportschool kunt u meedoen aan één van de groepslessen of onder begeleiding of zelfstandig trainen. Voor zowel de beginnende als gevorderde sporter hebben we alles in huis om een goede workout te doen. Degene die meer begeleiding nodig heeft kan bij de personal trainer terecht voor een schema en een aantal één op één sessies in de gym

Spiertraining

In de gym wordt er enkel functioneel getraind. Dit houdt in dat er met losse gewichten, halters, pully-systemen, een TRX en elastieken wordt getraind. Omdat dit niet voor iedereen even eenvoudig is staan er op vaste tijden trainers klaar om instructies te geven.

Cardio training

Cardio training is ideaal om de conditie te verbeteren, of een goede warming up voor de spiertraining. Bij ons kunt u hiervoor terecht op de roeimachine, loopband, crosstrainer of hometrainer.

Trainingsschema en begeleiding

Ben je net gestart en wil je graag met een schema gaan werken? Afvallen, conditieopbouw of krachttraining, wat jouw doelstelling ook is, onze trainers staan voor je klaar om een schema naar wens te maken. Er wordt een intake gedaan, een schema opgesteld en meetmomenten ingepland. Kom je voor het eerst in de gym, dan staan de trainers klaar om uitleg te geven en je te begeleiden tijdens je eerste sessie.

Groepslessen

Het is ook mogelijk mee te doen aan één van de groepslessen. Door ruim 20 instructeurs worden meer dan 35 groepslessen gegeven. Dit is van een rustige Yin Yoga les, tot een opzwepende Steples, en van een stevige Pump Fit workout om de spieren te verstevigen tot een Kickboksles om vechttechnieken onder de knie te krijgen. Daarnaast zijn we één van de weinige sportscholen die Pole-fitness aanbieden, een workout waar gebruik wordt gemaakt van paaldans technieken om het lijf te trainen. Klik hier voor meer informatie over de verschillende lessen en het week rooster.

Fitness bij sportschool Core Active