logo-fitness


FitnessGroepslessen

Een ruim aanbod aan groepslessen vindt je bij Core Active!

Het is ook mogelijk mee te doen aan één van de groepslessen. Door ruim 20 instructeurs worden meer dan 35 groepslessen gegeven. Dit is van een rustige Yin Yoga les, tot een opzwepende Steples, en van een stevige Pump Fit workout om de spieren te verstevigen tot een Kickboksles om vechttechnieken onder de knie te krijgen.

Dankzij ons ruime aanbod aan groepslessen hebben wij voor zowel de beginnende als gevorderde sporter alles in huis om een goede workout te doen.

Bekijk hier het groepslesrooster

Fitness

Core Active heeft naast een ruime groepsleszaal ook een functionele trainingsruimte waar je onder begeleiding of zelfstandig kunt trainen. Ben je net gestart en wil je graag met een schema gaan werken?dan staan de trainers klaar om uitleg te geven en je te begeleiden tijdens je eerste sessie.

Functioneel trainen: In deze ruimte train je hoofdzakelijk met functioneel trainingsmateriaal. Dit houdt in dat je losse gewichten, halters, pully-systemen, een TRX en elastieken gebruikt om te trainen. Omdat dit niet voor iedereen even eenvoudig is staan er op vaste tijden trainers klaar om instructies te geven.

Cardio training: Cardio training is ideaal om de conditie te verbeteren, of een goede warming up voor de spiertraining. Bij ons kunt u hiervoor terecht op de roeimachine, loopband, crosstrainer of hometrainer.

Start nu!

Personal training

De term zegt het al, je wordt persoonlijk begeleidt door een trainer tijdens jouw work-out. Hierbij stel je samen met de trainer één of meerdere doelen vast, waarna je volgens een eigen schema gaat trainen. Voor en tijdens het trainingstraject worden je resultaten gemeten en geanalyseerd, en waar nodig wordt het schema aangepast. Een personal Trainer zorgt voor een stok achter de deur bij het sporten. De trainer heeft volledige aandacht voor jou en door deze fysieke en mentale begeleiding haal je het meeste resultaat uit jouw workouts.

Wil je het maximale uit jezelf halen en jouw eigen grenzen verleggen, kom dan trainen met één van de personal trainers van Core Active. Onze trainers zijn tot op het bot gemotiveerd om jou uit te dagen om fitter te worden. Wil jij starten met een persoonlijk trainingsplan en begeleiding op maat, doe een intake en kijk waar jij toe in staat bent!

Tarief

Personal training kost €60,- per uur. Een eerste intake, waar je kennis maakt en in overleg gaat over jouw doelen is kosteloos.

Maak een afspraak

Contact

Wilt u een behandeling inplannen, bel dan voor een afspraak voor fysiotherapie of handtherapie 020 – 68 34 436.

Voor meer informatie over fitness en groepslessen kunt u bellen of mailen naar info@core-active.com.

Core Active
Baarsjesweg 289
1058 AG
Amsterdam
Route

Volg ons op social media