Front-office medewerker gezocht

Per direct zijn we op zoek naar een spontane allround front-office medewerk(st)er op oproepbasis. Je bent hierbij het (telefonisch) aanspreekpunt voor zowel de fysio- en handtherapie als de sportschool. Je staat op enthousiaste en klantvriendelijke wijze de patiënten en leden te woord. Je informeert de bezoekers over de mogelijkheden binnen de sportschool, beantwoord vragen en neemt feedback in behandeling.

Verder verricht allround werkzaamheden, je zorgt voor het horecagedeelte aan de balie, verricht administratieve werk en doet schoonmaakwerkzaamheden om de sportschool netjes te houden. Heb jij affiniteit met sport en een representatief voorkomen, ben je breed inzetbaar en in staat zelfstandig te werken, dan is deze (bij)baan zeker iets voor jou!

Functie eisen

  • Basiskennis van Microsoft
  • Goede kennis  van Engelse taal (spreken en schrijven)
  • Affiniteit met sport en gezondheid
  • Pro-actief en flexibel ingesteld

De functie bestaat uit zowel dag- als avond diensten, doordeweeks en in het weekend.

Binnen Core Active is er een sportschool met zo’n 350 actieve leden, die zelfstandig komen sporten of meedoen aan één van de 35 groepslessen per week. Hiernaast behandelen onze fysio-, hand en ergotherapeuten patiënten in onze praktijk én hebben we een aantal maatschappelijke gezondheidsprogramma’s gericht op meer bewegen. Het front-office team bestaat uit 6 personen, het gehele Core Active team bestaat uit 30 personen.

Heb je interesse in een afwisselende (bij)baan binnen een sportieve organisatie? Neem dan contact op via management@core-active.com of 020-6834436.