logo-fysiotherapie


Fysiotherapie


Heb je last van een sportblessure, pijn bij bewegen of wil je revalideren na een operatie? Binnen onze fysiotherapie praktijk in Amsterdam West staat ons fysio-team van vijf therapeuten klaar om je snel en kundig te helpen. Wil je spoedig bij Core Active terecht kunnen, neem dan contact op om een afspraak in te plannen, dit kan met en zonder verwijsbrief van de huisarts. Voor een behandeling kunt u zowel doordeweeks (ook ’s avonds) als in het weekend terecht.

Fysiotherapie

Het menselijk lichaam is een ingewikkeld maar goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks gebruik van maken. Jouw lijf en mogelijkheid om te bewegen en gezond te zijn is belangrijk. Daarnaast zijn veel bewegingen vanzelfsprekend, pas wanneer je ergens last van krijgt, is dit ineens niet meer zo vanzelfsprekend. Onze fysiotherapeuten weten hier alles vanaf en weten klachten te behandelen en in de toekomst voorkomen.

Specialisaties

Iedere therapeut heeft een eigen specialisme. Binnen de praktijk in Amsterdam West richten we ons vooral op Handtherapie, Oedeemtherapie, Oncologie, Dry Needling, Overgewicht en Diabetes, CVA, Orthopedie, revalidaties van sportblessures, het behandelen van rugklachten, nekklachten en RSI.

Fysiofitness

Wij vinden bewegen belangrijk. Fysiotherapie is daarbij de brug tussen sport en zorg. Niet voor niets zijn we een praktijk en sportschool in één. Vind je bewegen ook belangrijk en wil je tijdens jouw behandelperiode blijven sporten, dan kan je gebruik maken van ons fysiofitness abonnement. Voor een gereduceerd tarief kan je zo toch blijven bewegen, met daarbij de juiste begeleiding.

Zorgverzekeraars

We hebben contacten met alle zorgverzekeraars en kunnen op veel vragen omtrent vergoedingen van behandelingen een antwoord geven. Bekijk hier meer over de tarieven en vergoedingen voor fysiotherapie.

Fysiotherapie bij Core Active