FYSIOTHERAPIE

Wij geloven dat bewegen leuk is en dat dit geen pijn hoort te doen. We helpen jou om zo snel mogelijk je beweegdoelen te realiseren, of dit nu is vanuit een pijnklacht of juist om je lichaam beter in te zetten. Jouw hulpvraag staat hierbij centraal!

Veel van onze bewegingen zijn vanzelfsprekend, tot een punt waar het niet meer zo is. Onze therapeuten weten hier alles vanaf en gaan samen met jou je klachten behandelen. Zij geven je de juiste tips en tricks om dit in de toekomst te voorkomen.

Tijdens je eerste afspraak volgt eerst een intake en een behandeling, dit houdt in dat je afspraak een uur duurt. Na deze eerste afspraak nemen de afspraken meestal 30 minuten in beslag. 

Bij nieuwe klachten aan andere lichaamsdelen of als je langer dan 3 maanden niet in behandeling bent geweest, wordt altijd weer een nieuwe  intake gepland.

Wij hanteren een annuleringsbeleid van 24 uur. Mocht je jouw afspraak willen annuleren, houd er dan rekening mee dat dit tot maximaal 24 uur van te voren kan. Anders brengen wij de afspraak persoonlijk bij je in rekening. Dit kan variëren van €35,- voor 30 minuten tot €70,- voor 60 minuten.

Zorgverzekeraars

Voor 2020 hebben we met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. We kunnen op veel vragen omtrent vergoedingen van behandelingen een antwoord geven. Ben je niet verzekerd? Klik hieronder voor onze tarievenlijst.