HAND- EN POLSTHERAPIE

Handen zijn een van de belangrijkste gereedschappen van de mens. Je gebruikt ze continu en ze zijn enorm waardevol. Pas als er problemen mee zijn merk je pas hoe vervelend handletsel is. Ons handenteam, met jarenlange ervaring binnen fysio- en ergotherapie behandelt letsel- en functiestoornissen van spieren, pezen, handen, gewrichten, botten en zenuwen.

Of het nu gaat om het revalidatieproces na een operatie of een behandeling zonder operatieve ingreep, wij werken mee aan het herstel. We kijken tevens naar de gevolgen van de problemen op je functioneren, zodat je snel weer binnen handbereik hebt wat mogelijk is.

Wij werken nauw samen met een aantal ziekenhuizen en medische instellingen. Zo worden er regelmatig patiënten doorverwezen naar een van onze specialisten. Hierbij werken we aan veel verschillende soorten blessures en aandoeningen. Zodoende hebben we veel ervaring met verscheidene aandoeningen en bijbehorende behandelingen.

Mocht het onverhoopt voorkomen dat we je geen juiste behandeling kunnen bieden, zoeken we graag samen met jou naar een juiste behandeling buiten onze praktijk.

Let op: je kunt bij ons door een ergotherapeut of een fysiotherapeut  behandeld worden. Mocht je een voorkeur hebben, dan kun je dat zelf aangeven bij het maken van de eerste afspraak. 

Meer informatie over onze tarieven vind je via onderstaande link.