logo-handtherapie


Handtherapie


Klachten aan hand en pols zijn ons handtherapie team in goede handen. Kunt u uw beroep, hobby of sport niet uitoefenen door pijnlijke handen of polsen, de gespecialiseerde fysio- en ergotherapeut staan voor u klaar. Wilt u snel geholpen worden door één van de specialisten uit ons handenteam, maak dan afspraak.

Hand en polsletsel

Handen zijn een van de belangrijkste gereedschappen van de mens. Je gebruikt ze continu en ze zijn enorm waardevol. Pas als er problemen mee zijn merk je hoe vervelend handletsel is. Ons handenteam, met ervaring binnen fysio- en ergotherapie behandelt letsel en functiestoornissen van spieren, pezen, handen, gewrichten, botten en zenuwen. Of het nu gaat om het revalidatieproces na een operatie of een behandeling zonder operatieve ingreep, wij werken mee aan het herstel. We kijken tevens naar de gevolgen van de problemen op uw functioneren, zodat je snel weer binnen handbereik hebt wat mogelijk is.

Handtherapeuten

Onze handtherapeuten zijn zeer ervaren in het behandelen van de hand, pols en onderarm. Zij hebben naast hun eigen opleiding fysiotherapie of ergotherapie ook de speciale voortgezette opleiding voor handtherapie gevolgd en zijn opgeleid om te behandelen volgens de laatste inzichten. Bij de behandeling van uw klachten werken fysiotherapeuten en ergotherapeuten vaak samen aan uw herstel.

Samenwerkingen

Vanuit Core Active werken we binnen de handtherapie nauw samen met een aantal ziekenhuizen en medische instellingen. Zo worden er regelmatig patiënten doorverwezen naar een van onze specialisten. Hierbij werken we aan veel verschillende soorten blessures en aandoeningen. Zodoende hebben we veel ervaring met verscheidene aandoeningen en bijbehorende behandelingen. Mocht het onverhoopt voorkomen dat we u geen juiste behandeling kunnen bieden, zoeken we graag met u naar een juiste behandeling buiten onze praktijk.

Handtherapie bij Core Active