Hardlopen bij Core Active

Hardlooptraining 

Schrijf je in voor hardlooptraining bij Core Active! Wil je gaan hardlopen en direct goed van start gaan? Loop je regelmatig hard maar loop je tegen blessures aan? Wil je jouw hardloopsnelheid verbeteren? Kom trainen onder begeleiding van running therapist Joanie. Start in juni met 10 Trainingen voor €100,-, schrijf je hier in.

Trainer

Trainer Joanie Catsburg is running therapist. Vanuit de fysiotherapie heeft ze zicht toegespitst op hardlopen. Joanie is gespecialiseerd in het behandelen en voorkomen van hardloopblessures en weet dus precies met welke looptechniek je klachten kunt voorkomen. De focus tijdens de cursus ligt  zodoende met name op de juiste looptechniek, waarbij de snelheid en het uithoudingsvermogen vanzelf komt tijdens de trainingen.

Trainingen

In juni starten we met een cursus van 10 weken. De trainingen zijn op donderdagavond en duren een uur (starttijd 20:00). De aanvang is bij Core Active, hier kan gebruik worden gemaakt van de kleedkamers en kluisjes. De training zelf vindt buiten plaats, er wordt gelopen in het Vondelpark. De lessen zijn toegankelijk voor zowel beginners als hardlopers die al meer kilometers in de benen hebben. Naast aandacht voor de looptechniek wordt er tijdens de lessen ook tijd besteed aan een goede warming up, aan de core stabiliteit en flexibiliteit.

Kosten

De kosten voor 10 weken training bedragen €100,-. Leden met een abonnement bij Core Active krijgen 25% korting. De eerste training zal plaatsvinden op 14 juni.

Meedoen? Schrijf je hier in. Wil je meer informatie, mail dan management@core-active.com of bel 020-6834436