Hardlopen bij Core Active

Hardlooptraining 

Schrijf je in voor hardlooptraining bij Core Active! Wil je starten met hardlopen of ben je net begonnen? Heb je een van de voorgaande cursussen met Joanie gedaan en wil je verder lopen? Loop je regelmatig hard en wil je jouw looptechniek aanscherpen? Of doe je mee met een loopevenement en wil je deze blessurevrij doorlopen? Kom trainen onder begeleiding van fysiotherapeut running therapist Joanie. Start in januari met 10 Trainingen voor €100,-, schrijf je hier in.

Trainer

Trainer Joanie Catsburg is running therapist. Vanuit de fysiotherapie heeft ze zicht toegespitst op hardlopen. Joanie is gespecialiseerd in het behandelen en voorkomen

van hardloopblessures en weet dus precies met welke looptechniek je klachten kunt voorkomen. De focus tijdens de cursus ligt  zodoende met name op de juiste looptechniek, waarbij de snelheid en het uithoudingsvermogen vanzelf komt tijdens de trainingen.

 

Trainingen

In januari starten we met een cursus van 10 weken. De trainingen zijn op zondagochtend en duren een uur

(starttijd 10:30). De aanvang is bij Core Active, hier kan gebruik worden gemaakt van de kleedkamers en kluisjes. De training zelf vindt buiten plaats, er wordt gelopen in het Vondelpark of Rembrandtpark. De lessen zijn toegankelijk voor beginners,  lopers die eerder hebben meegedaan met één van de cursussen en hardlopers die al meer kilometers in de benen hebben. Naast aandacht voor de looptechniek wordt er tijdens de lessen ook tijd besteed aan een goede warming up, aan de core stabiliteit en flexibiliteit.

Kosten

De kosten voor 10 weken training bedragen €100,-. Leden met een abonnement bij Core Active krijgen 25% korting. De eerste training zal plaatsvinden op zondag 6 januari 2019.

Meedoen? Schrijf je hier in. Wil je meer informatie, mail dan management@core-active.com of bel 020-6834436