Hardlooptraining bij Core Active

Hardlooptraining 
Wil je starten met hardlopen of ben je net begonnen? Loop je regelmatig hard en wil je jouw looptechniek aanscherpen?  Wil  jij graag je conditie verbeteren en als extra effect ook nog eens gewicht verliezen?

Dan is onze hardlooptraining precies wat je nodig hebt! Een nieuwe groep start op 1 april 2019 met 10 Trainingen voor €100,- schrijf je hier in.

Lees hieronder waarom:

  •  je werkt aan een betere conditie
  • je leert effectief en veilig hardlopen
  • je krijgt een persoonlijke loopanalyse
  • begeleiding van een echte hardloopspecialist / runningtherapeut
  • een toplocaties om te trainen (Vondelpark)
  • een gezellige groep waar jij je thuis voelt

Kortom een ideale gelegenheid om verantwoord en blessurevrij te leren hardlopen.

Trainer
Trainer Joanie Catsburg is running therapist. Vanuit de fysiotherapie heeft ze zicht toegespitst op hardlopen. Joanie is gespecialiseerd in het behandelen en voorkomen van hardloopblessures en weet dus precies met welke looptechniek je klachten kunt voorkomen. De focus tijdens de cursus ligt  zodoende met name op de juiste looptechniek, waarbij de snelheid en het uithoudingsvermogen vanzelf komt tijdens de trainingen.

Trainingen
Op 1 april starten we met een nieuwe cursus van 10 weken. De trainingen zijn op maandagavond van 18.30 – 19.30 uur.

De aanvang is bij Core Active, hier kan gebruik worden gemaakt van de kleedkamers en kluisjes. De training zelf vindt buiten plaats, er wordt gelopen in het Vondelpark of Rembrandtpark. De lessen zijn toegankelijk voor beginners,  lopers die eerder hebben meegedaan met één van de cursussen en hardlopers die al meer kilometers in de benen hebben. Naast aandacht voor de looptechniek wordt er tijdens de lessen ook tijd besteed aan een goede warming up, aan de core stabiliteit en flexibiliteit.

Kosten
De kosten voor 10 weken training bedragen €100,-. Leden met een abonnement bij Core Active krijgen 25% korting.

Meedoen? Schrijf je hier in. Wil je meer informatie, mail dan management@core-active.com of bel 020-6834436