Hardlopen bij Core Active

Hardlooptraining bij Core Active!

Heb je een van de voorgaande cursussen met Joanie gedaan en wil je verder lopen? Loop je regelmatig hard en wil je jouw looptechniek aanscherpen? Wil je gaan hardlopen of nog beter leren hardlopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil  jij graag je conditie verbeteren en als extra effect ook nog eens gewicht verliezen?

Dan is onze hardlooptraining precies wat je nodig hebt! Lees hieronder waarom:

–          je krijgt een betere conditie

–          je leert effectieve en veilig hardlopen

–          je krijgt een persoonlijke loopanalyse

–          begeleiding van een echte hardloopspecialist / runningtherapeut

–          een toplocaties om te trainen (Vondelpark)

–          een gezellige groep waar jij je thuis voelt

Een nieuwe groep start vanaf 1 april 2019. Geef je op en train 10 weken lang onder begeleiding van een hardloopspecialist / runningtherapeut. De training is op maandag van 18.30 – 19.30 uur.

Leer een effectieve loopstijl!

De voordelen van een goede looptechniek ervaren? Naast professionele begeleiding krijg je ook nog eens een persoonlijke loopanalyse en advies waarmee jij nog beter en veiliger leert lopen. Samen met een runningspecialist neem je de volgende punten onder de loep:

– heb je een juiste afrolbeweging en afstootfase?

– hoe is de beweging van je onderbeen en knie?

– stabiliteit van je heup

– kanteling van je bekken

– de beweging van je rug

Kortom een ideale gelegenheid om verantwoord en blessurevrij te leren hardlopen. Opgeven kan via deze link:

Klaar voor de start…….

Wil je starten met hardlopen of ben je net begonnen? Loop je regelmatig hard en wil je jouw looptechniek aanscherpen? Of doe je mee met een loopevenement en wil je deze blessurevrij doorlopen? Kom trainen onder begeleiding van fysiotherapeut running therapist Joanie. Vanaf maandag 1 april start een nieuwe groep. De trainingen zijn van 18.30 tot 19.30 uur.

Of doe je mee met de Dam-tot-damloop of de (halve) marathon van Amsterdam en wil je deze blessurevrij doorlopen? Kom trainen onder begeleiding van fysiotherapeut running therapist Joanie.

Trainer

Trainer Joanie Catsburg is running therapist. Vanuit de fysiotherapie heeft ze zicht toegespitst op hardlopen. Joanie is gespecialiseerd in het behandelen en voorkomen van hardloopblessures en weet dus precies met welke looptechniek je klachten kunt voorkomen. De focus tijdens de cursus ligt  zodoende met name op de juiste looptechniek, waarbij de snelheid en het uithoudingsvermogen vanzelf komt tijdens de trainingen.

Kosten

De kosten voor 10 weken training bedragen €100,-. Leden met een abonnement bij Core Active krijgen 25% korting. De eerste training zal plaatsvinden op maandag 1 april.

Meedoen? Schrijf je hier in. Wil je meer informatie, mail dan management@core-active.com of bel 020-6834436