Hardlopen bij Core Active

Hardlooptraining bij Core Active!

Heb je een van de voorgaande cursussen met Joanie gedaan en wil je verder lopen? Loop je regelmatig hard en wil je jouw looptechniek aanscherpen? Wil je gaan hardlopen of nog beter leren hardlopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil  jij graag je conditie verbeteren en als extra effect ook nog eens gewicht verliezen?

Dan is onze hardlooptraining precies wat je nodig hebt! Lees hieronder waarom:

–          je krijgt een betere conditie

–          je leert effectieve en veilig hardlopen

–          je krijgt een persoonlijke loopanalyse

–          begeleiding van een echte hardloopspecialist / runningtherapeut

–          een toplocaties om te trainen (Vondelpark)

–          een gezellige groep waar jij je thuis voelt

Een nieuwe groep start vanaf dinsdag 24 september. Geef je op en train 6 weken lang onder begeleiding van een hardloopspecialist / runningtherapeut. De trainingen zijn van  van 18.30 – 19.30 uur.

Trainer

Trainer Joanie Catsburg is running therapist. Vanuit de fysiotherapie heeft ze zicht toegespitst op hardlopen. Joanie is gespecialiseerd in het behandelen en voorkomen van hardloopblessures en weet dus precies met welke looptechniek je klachten kunt voorkomen. De focus tijdens de cursus ligt  zodoende met name op de juiste looptechniek, waarbij de snelheid en het uithoudingsvermogen vanzelf komt tijdens de trainingen.

Kosten

De kosten voor 6 weken training bedragen €60,-. Leden met een abonnement bij Core Active krijgen betalen €50,-. De eerste training zal plaatsvinden op dinsdag 24 september.

Meedoen? Schrijf je hier in. Wil je meer informatie, mail dan management@core-active.com of bel 020-6834436