Start Healthtour BMI

health-tour-core-active

Eind september gaat de Health tour BMI van start. In dit programma van 12 weken wordt een start gemaakt voor mensen met ‘een maatje meer’ om een gezondere leefstijl aan te nemen. Sport en bewegen hebben hier uiteraard een groot aandeel in, maar er worden ook sessies ingepland voor mentale ondersteuning en voorlichting over voeding. Meedoen? schrijf je voor 17 september in.

Programma

In deze 12 weken wordt er twee maal per week gesport bij verschillende  sportaanbieders onder begeleiding van een fysiotherapeut. Zo wordt er bij Core Active gebruik gemaakt van de fitness faciliteiten, maar wordt er ook kennis gemaakt met andere sportmogelijkheden in en rond de Baarsjes. Daarnaast vinden er een aantal sessies plaats met een psycholoog en met een diëtist. Tijdens de verschillende sessies wordt er gecoacht op verschillende thema’s; plezier (krijgen) in beweging, weten wat je eet, werken aan en kiezen voor jezelf, werken aan een positiever lichaamsbeeld, haalbare doelen leren stellen.

Samenwerking

De Health tour is opgezet in samenwerking met de gemeente Amsterdam het en het ‘Netwerk Fit in West’. Om de kosten voor de deelnemers zo laag mogelijk te houden wordt het grootste deel gesubsidieerd door de gemeente. Zo kan er voor slechts €60,- worden deelgenomen aan dit 12 weken durende traject. (Voor deelnemers met een stadspas voor minima geldt een korting van 50%.)

health-tourDeelname Health Tour

De Health tour BMI richt zich op mensen met een BMI van 25+. Komt u hiervoor in aanmerking, schrijf je dan in en start in februari met een gezonde leefstijl. De komende tour start op 27 september. De sessies vinden plaats op donderdagavond en zaterdagochtend. Tot 17 september is er de mogelijkheid tot inschrijven. Je kunt je direct inschrijven via www.core-active.com/inschrijven-fysiotherapie. Geef bij het inschrijven bij ‘Beschrijving klacht’ aan dat je mee wilt doen aan de Healthtour, je wordt dan teruggebeld om een intake in te plannen. Wil je meer weten over de Healthtour, neem dan contact op via fysiotherapie@core-active.com of bel 0206834436.