Het team

Anne van Haaster

Anne werkt al meer dan 10 jaar bij Core Active als algemeen fysiotherapeut, hand- en polstherapeut en behandelt daarnaast ook cliënten met aandoeningen met niet-aangeboren hersenletsel. Anne behandelt haar cliënten vanuit een helend perspectief en zorgt er samen met jou voor dat je zo snel mogelijk weer je beweegdoelen kunt halen.

Friso van Klink

Naast algemeen fysiotherapeut is Friso ook hand- en polstherapeut. Hij heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van arbeidsklachten, orthopedische en sportgerelateerde klachten. In het geval van stijve spieren en gewrichtsklachten kun je bij Friso terecht voor Dry Needling.

Quirien Welmer

Quirien is afgestudeerd als fysiotherapeut en bewegingswetenschapper. Quirien behandelt alle klachten aan het bewegingsapparaat en doet ook sportmassages. Quirien is naast haar werkzaamheden bij Core Active werkzaam in het ziekenhuis op voornamelijk de orthopedie, acute opname en interne geneeskunde afdelingen. Zij is aangesloten bij het orthopedie netwerk en heeft dus extra kennis van de revalidatie na een orthopedische ingreep zoals een totale heup of (hemi)knie of het herstel van een breuk.

Tamara van Driel

Tamara werkt sinds haar afstudeerstage bij Core Active als algemeen fysiotherapeut en behandelt alle klachten aan het bewegingsapparaat.

Ze heeft daarnaast een achtergrond in maatschappelijk werk en pedagogiek en werkt vanuit de gedachte van een gezonde geest in een gezond lichaam. In haar vrije tijd doet Tamara tegenwoordig aan spinning en hardlopen, maar ze heeft nog altijd een passie voor haar vorige sporten judo en jiu jitsu. Ook doet Tamara aan huisbezoeken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wineke Koolstra

Wineke is bij Core Active werkzaam als hand- en ergotherapeut. Als ergotherapeut is zij de aangewezen persoon om  je te helpen je dagelijkse activiteiten uit te voeren als dit niet meer lukt door mentale of lichamelijke problemen. Dit kunnen simpele handelingen zijn zoals eten en aankleden, maar ook meer complexe handelingen die te maken hebben met revalidatie na een ongeluk. Ook doet Wineke aan huisbezoeken. Vraag ons naar de mogelijkheden.