Wilt u een behandeling inplannen met één van onze therapeuten, dan kunt u zich middels onderstaand formulier inschrijven bij onze praktijk. Voor een afspraak kunt u ook altijd tussen 8:30 en 21:00 (werkdagen) en 8:30 en 15:00 (weekend) telefonisch contact opnemen via 020-6834436. Bent u al eerder onder behandeling geweest bij Core Active, dan kan het zijn dat uw gegevens al in het systeem staan, dan kunt u telefonisch of via info@core-active.com een (vervolg) afspraak inplannen.

Als u hieronder op ‘Inschrijven’ klikt, kunt u uw persoonlijke gegevens invullen. U kunt daarnaast ook extra gegevens over uw klacht invullen. Mocht u een voorkeur hebben voor één therapeut, kunt u dat aangeven, maar u kunt de velden ‘Vestiging’ en ‘ Therapeut’ leeg laten, wij zullen dat naar gelang uw klacht en beschikbaarheid kijken bij welke therapeut u ingepland kunt worden. Hierna kunt u ook een voorkeur voor één of meerdere dagen en tijdstippen kiezen.

Na het invullen van de gegevens drukt u op inschrijven. U ontvangt dan direct een mail met hierin een link om uw e-mailadres te valideren. Zo checken we voor uw eigen veiligheid of u het juiste e-mailadres heeft gebruikt. In de mail wordt u via een link direct door verwezen naar de juiste pagina. U kunt ook de code uit de mail kopiëren en deze handmatig op de pagina ‘E-mailadres valideren’ invullen. Zodra uw e-mailadres op de juiste manier is gevalideerd komen uw gegevens automatisch in ons systeem te staan. Hierna zullen we telefonisch of per mail contact zoeken om een definitieve afspraak in te plannen. Tijdens dit contact is er direct ruimte voor vragen en/of eventuele opmerkingen.