Massageactie

Genieten van een ontspannings- of sportmassage? In de gehele maand augustus kan dit al vanaf €19,-! Je kunt natuurlijk zelf genieten van ultieme ontspanning, maar een massage weggeven mag natuurlijk ook. Bel of mail voor een afspraak.

Sportmassage

Met een sportmassage wordt het herstel na inspanning of overbelasting bevorderd. Afhankelijk van het doel kan het inspannend, stimulerend en herstellend werken. Regelmatig masseren zorgt ervoor dat de spieren soepeler worden, wat leidt tot betere prestaties. Mogelijke blessures kunnen in een vroeg stadium worden ontdekt en behandeld.

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is, het woord zegt het al, pure ontspanning. De gespannen spieren zullen zich ontspannen waardoor het lichaam, hiermee kunnen allerlei gevolgen van pijn, vermoeidheid en stress worden verminderd. Een ontspanningsmassage is fijn om te ondergaan en draagt bij aan een goede gezondheid, maar ook wanneer je niets mankeert kan een massage een zeer prettige ervaring zijn.

Afspraak maken

Wilt u genieten van een massage van 30 minuten voor slechts €19,-, of een uur voor €34,-? Maak snel een afspraak bij Quirien via 020-6834436. Voor meer info mail info@core-active.com

 

voorwaarden massageactie

  • De aanbieding is per persoon één maal te gebruiken. Hierna is het normale tarief van €30,- per 30 minuten van toepassing
  • De behandeling wordt afgerekend vooraf aan de afspraak en kan alleen per pin afgerekend worden
  • De afspraak kan tot 24 uur voor aanvang worden geannuleerd
  • De aanbieding is geldig tot 30 augustus 2019. 
  • Data en tijden voor reserveringen zijn gebonden aan de richtlijnen van Core Active
  • Is er sprake van medische klachten of bent u in behandeling bij een arts dient u dit van te voren aan te geven. Geef ook eventuele allergische klachten aan in verband met het gebruik van massageolie. 
  • Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaart u tevens dat u Core Active niet aansprakelijk zal stellen voor bij- en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een massage die aan u gegeven is.