logo-fysiotherapie


Oncologische revalidatie


Fysiotherapie voor kankerpatiënten vraagt om een specialistische behandeling. Van mensen met kanker wordt een groot aanpassingsvermogen gevraagd. De ziekte en de daarop aansluitende behandelingen kunnen voor veel bijwerkingen en fysieke achteruitgang zorgen. Oncologische revalidatie is een therapie specifiek gericht op kankerpatiënten. Voor – tijdens of na de specialistische behandelingen kunnen patiënten bij Core Active terecht. De therapeut houdt rekening met de bijwerkingen van de medische behandeling en past hier de gehele therapie op aan.
Op basis van onze kennis en uw individuele situatie krijgt u een persoonlijk traject aangeboden waarbij wij aan de fysieke gesteldheid werken. Hierbij houden we rekening met alle fysieke gevolgen die kunnen ontstaan door kanker of de behandeling hiervan. Naarmate we verder in het behandeltraject komen zullen we verder kijken naar de doelen van de patiënt. Dit kan gaan over de gewone dagelijkse activiteiten weer oppakken, of conditieopbouw voor een specifieke sport.
Sophie is binnen Core Active de therapeut die gespecialiseerd is on oncologische revalidatie. Wilt u meer weten over oncologische revalidatie bij ons, neem dan contact op.

Oncologische revalidatie bij Core Active