Personal training try-out

Wil je fit de zomer in? Je conditie verbeteren? Of heb je vooral iemand nodig die zorgt dat jij in actie komt? Wat jouw doelen ook zijn, een personal trainer helpt je ze op een gezonde manier te behalen. Maak nu met een personal training try-out kennis met Rick, fysiotherapeut en personal trainer bij Core Active. Door de combinatie van trainer en therapeut weet hij perfect hoe je zo verantwoord en veilig mogelijk fit kunt worden en blijven. Voel je je door lichamelijke of mentale klachten beperkt tijdens het sporten, dan is Rick de aangewezen persoon om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Hij haalt je uit je comfort zone en zorgt dat jij net even dat stapje extra zet. En hij laat je zien dat je tot meer in staat bent dan je zelf waarschijnlijk denkt.

Personal Training

Personal training is meer dan alleen het individueel trainen. Iedereen traint met zijn of haar eigen doel. Dit kan variëren van simpelweg werken aan een gezond lichaam, sportspecifiek fitter worden, het verliezen van gewicht,  het opbouwen van spiermassa tot het vergroten van je kracht. Een personal coach is er voor jou, het maakt dus niet uit of je lang niet gesport hebt en vanaf nul begint, of dat je conditie al erg goed is maar sterker wilt worden. Personal training is er voor iedereen die wil werken aan zijn/haar lichaam. Doordat iedereen verschillend is en niet dezelfde doelstellingen najaagt, zorgt Rick voor een trainingsaanpak die specifiek bij jouw past.

Image

Kennismaking en intake

Je ziet vooruitgang pas als duidelijk is waar je heen wilt. Tijdens een intakegesprek bespreek je wat jouw persoonlijke doelen zijn en tijdens een eerste test wordt gemeten wat het vertrekpunt voor de trainingen is. Na dit gesprek stellen jullie samen een trainingsprogramma op, wat is afgestemd op jouw mogelijkheden en behoefte. In dit gesprek merk je direct of er een goede klik is met Rick.

Wil je voor €15,- een try-out sessie volgen met daarin een intake, test en training, maak dan snel een afspraak via 020-6834436, info@core-active.com of vul het contactforulier in. We kunnen dan direct een afspraak inplannen. Rick start zijn dagen vroeg (dinsdag en donderdagmorgen vanaf 07:00 uur) en eindigt zijn dagen laat (vrijdagavond tot 21:00) dus ook buiten ‘werktijd’ om kun je terecht.

Wil je fit de zomer in? Je conditie verbeteren? Of heb je vooral iemand nodig die zorgt dat jij in actie komt? Wat jouw doelen ook zijn, een personal trainer helpt je ze op een gezonde manier te behalen. Maak nu met een personal training try-out kennis met taat bent dan je zelf waarschijnlijk denkt. Personal training try out, personal training