logo-fitness


Personal Training


Doelen behalen

Wil je het maximale uit jezelf halen en jouw eigen grenzen verleggen, kom dan trainen met één van de personal trainers van Core Active. Onze trainers zijn tot op het bot gemotiveerd om jou uit te dagen om fitter te worden. Wil jij starten met een persoonlijk trainingsplan en begeleiding op maat, doe een intake en kijk waar jij toe in staat bent!

Personal Training

De term zegt het al, je wordt persoonlijk begeleidt door een trainer tijdens jouw work-out. Hierbij stel je samen met de trainer één of meerdere doelen vast, waarna je volgens een eigen schema gaat trainen. Voor en tijdens het trainingstraject worden je resultaten gemeten en geanalyseerd, en waar nodig wordt het schema aangepast. Een personal Trainer zorgt voor een stok achter de deur bij het sporten. De trainer heeft volledige aandacht voor jou en door deze fysieke en mentale begeleiding haal je het meeste resultaat uit jouw workouts.

Doelen

Personal training is er voor iedereen. Iedere sporter heeft een eigen motivatie en eigen doelstellingen om voor te trainen. Onze trainers zijn gespecialiseerd kracht verbeteren, afvalschema’s, sportspecifieke trainingen, of simpelweg gezonder worden. Bij elke doelstelling past een ander schema, met andere trainingsmethodes en een andere trainer.

Tarief

Personal training is er vanaf €55,- per uur. Een eerste intake, waar je kennis maakt en in overleg gaat over jouw doelen is kosteloos.


Meer weten?