logo-fitness


Personal Training


Wil je het maximale uit jezelf halen en jouw eigen grenzen verleggen, kom dan trainen met één van de personal trainers van Core Active. Onze trainers zijn tot op het bot gemotiveerd om jou uit te dagen om fitter te worden. Wil jij starten met een persoonlijk trainingsplan en begeleiding op maat, neem dan contact op voor meer informatie.

Personal Training

De term zegt het al, je wordt persoonlijk begeleidt door een gecertificeerde trainer tijdens jouw work-out. Hierbij stel je samen met de trainer één of meerdere doelen vast, waarna je volgens een eigen schema gaat trainen. Voor en tijdens het trainingstraject worden je resultaten gemeten en geanalyseerd, en waar nodig wordt het schema aangepast. Een personal Trainer zorgt voor een stok achter de deur bij het sporten. De trainer heeft volledige aandacht voor jou en door deze fysieke en mentale begeleiding haal je het meeste resultaat uit jouw workouts.

Doelen

Personal training is er voor iedereen. Iedere sporter heeft een eigen motivatie en eigen doelstellingen om voor te trainen. Onze trainers zijn gespecialiseerd kracht verbeteren, afvalschema’s, sportspecifieke trainingen, of simpelweg gezonder worden. Bij elke doelstelling past een ander schema, met andere trainingsmethodes en een ander

Trainers

Courtney Smalley is een hoog opgeleide fysiotherapeut en Personal Trainer die cliënten op alle niveaus begeleidt. In het verleden heeft Courtney zowel startende sporters als NBA en NFL professionals (atleten uit de Amerikaanse football en basketbal competitie) getraind. Door zijn fysiotherapie opleiding weet hij als geen ander hoe je blessurevrij kunt trainen en kunt revalideren om weer goed te kunnen bewegen.

Tarieven Personal Training

Nieuwsgierig geworden? Maak dan gebruik van de try out Personal Training sessie met Courtney voor éénmalig € 25,-
Hieronder vind je de tarieven voor de wekelijkse trainingen, deze bedragen zijn per maand.
Single: 1 keer per week € 250
2 keer per week € 350
3 keer per week € 400

Duo: 1 keer per week € 325
2 keer per week € 450
3 keer per week € 550

Personal Training bij Core Active