health


Psychologie


Ervaar je stress op het werk of thuis? Ben je somber of word je door pieker- of angstgedachten in beslag genomen? Of heb je het gevoel niet in balans te zijn? Een psycholoog kan je ondersteunen bij diverse psychische klachten. Om je weer op weg te helpen onderzoek je samen met de psycholoog wat jouw kwaliteiten en valkuilen zijn. Zodat je uiteindelijk op eigen kracht weer verder kunt.

De psycholoog

Bij Core Active is Johanna werkzaam als psycholoog. Sinds het afronden van haar master gezondheidszorgpsychologie aan de UvA, is zij psychologisch coach voor Health Tour Amsterdam. Vanuit de Health Tour begeleidt zij zowel groepsgewijs als individueel mensen met overgewicht met het stellen van doelen en het veranderen van de levensstijl. Daarnaast werkt zij bij twee huisartspraktijken in Amsterdam als Praktijkondersteuner GGZ, waar zij cliënten met psychische problemen begeleidt en behandelt. Johanna houdt van een persoonlijke benadering en vindt het belangrijk om te kijken naar het totaalplaatje van lichaam en geest.

Aanwezigheid

Johanna is flexibel aanwezig bij Core Active.

Vergoeding

Sessies bij Johanna worden helaas niet vergoed door je verzekering. Een voordeel hiervan is echter dat je klachten niet geregistreerd staan bij de verzekeraar. Je hoeft dan ook niet aan een diagnose te voldoen om in aanmerking te komen voor een behandeling of consult.

Afspraak

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met Core Active 020 – 68 34 436 of direct met Johanna Furch via jmfurch@gmail.com

Psychologie bij Core Active