logo-fitness

Reglement

 1. Verhindering van afspraken dienen uiterlijk 24 uur van te voren te worden afgezegd, teneinde kosten voor besproken tijd, te vermijden.
 2. Binnen Core Active werken we volgens de Wet op de Geneeskundige Behandelings Overeenkomst (WGBO) In deze wet zijn de patiëntenrechten en -plichten vastgesteld. Deze overeenkomst vindt u hier.
 3. Mocht u niet verzekerd zijn voor fysiotherapie en de behandelingen zelf moeten betalen dient u direct na afloop van iedere behandeling te betalen bij de receptioniste. Let op, u kunt alleen betalen per pin.
 4. Bij uw eerste bezoek dient u uw zorgpas en identiteitsbewijs mee te nemen.
 5. Patiënten dienen zelf hun polisvoorwaarden na te kijken in hoeverre zij verzekerd zijn voor de fysiotherapie/handtherapie en op hoeveel behandelingen zij recht hebben. Core Active is hier niet verantwoordelijk voor. Komt u er zelf niet uit willen wij uiteraard helpen om het uit te zoeken samen met u.
 6. Verandering in uw verzekering? Geef dit dan s.v.p. direct door.
 7. In verband met de hygiëne wordt u verzocht zelf een handdoek mee te nemen.
 8. Geregistreerde gegevens worden behandeld conform het gestelde in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Voor het beheren van privacy gevoelige informatie hebben we een privacy policy opgesteld, klik hier om deze in te zien.
 9. Indien u opmerkingen, ideeën, etc, heeft ter verbetering van onze dienstverlening dan stellen wij het zeer op prijs als u dit aan ons kenbaar maakt. U kunt dit zowel mondeling als schriftelijk aan ons doorgeven.
 10. Heeft u klachten over de behandeling of de manier waarop wij met u omgaan, dan is het goed om dit kenbaar te maken bij uw behandelend fysiotherapeut of bij een van onze collega’s. Levert een persoonlijk gesprek of bemiddeling niet het gewenste resultaat op, dan verwijst Core Active u naar een externe klachtencommissie. Meer informatie vindt u op www.defysiotherapeut.com/de-fysiotherapeut/kwaliteit
 11. Na uw laatste behandeling krijgt u een klanttevredenheid onderzoek toegestuurd, mede in opdracht van de verzekeraar. Indien u dit niet op prijs stelt kunt u dit kenbaar maken aan uw behandelend therapeut.
 12. Bij Core Active lopen studenten fysiotherapie stage. Stagiaires assisteren bij het begeleiden en behandelen van cliënten en vallen onder de verantwoordelijkheid van Core Active. Indien u bezwaar heeft tegen de inzet van een stagiaire in uw behandeltraject, dan kunt u dit aan ons kenbaar maken.
 13. Fietsen dienen geplaatst te worden in de daarvoor bestemde rekken.
 14. De openingstijden van de praktijk zijn: ma t/m donderdag 6:30-22:00 uur; vrijdag van 6:30-16:00 uur; za van 8:30-14:00 uur. Van 6:30 tot 8:30 is de deur nog niet open, omdat de receptioniste pas om 8:30 begint. U kunt de deurbel gebruiken en de fysiotherapeuten zullen open doen.
 15. Van maandag tot en met zaterdag is het tussen 9:00-00:00 uur betaald parkeren.

Regels voor gebruik oefenzaal

 1. Het is alleen toegestaan te trainen als u daarvoor een afspraak heeft gemaakt of wanneer u aansluitend een afspraak met uw therapeut heeft gemaakt.
 2. Indien u op een trainingspas traint, dient u deze vooraf te laten scannen bij de balie.
 3. Core Active is niet aansprakelijk voor schade aan en/of vermissing van zich in dit gebouw of binnen directe omgeving van dit gebouw bevindende eigendommen/bezittingen van bezoekers.
 4. Jassen en tassen kunt u in de kleedkamer kwijt. Daar zijn speciale lockers, hiervoor wordt er gebruik gemaakt van een code.
 5. Het is niet toegestaan tassen en kleding mee te nemen naar de oefenzaal.
 6. De oefenzaal alleen met schone zaalschoenen betreden.
 7. Computers en/of apparatuur wordt uitsluitend door de fysiotherapeut ingesteld. Het is niet toegestaan om MP3-spelers o.i.d. tijdens de behandeling te gebruiken. Gelieve mobiele telefoons in de praktijk op trilstand te zetten (ook in de kluisjes).
 8. In verband met hygiëne is het gebruik van een handdoek voor het gebruik op de trainingsapparatuur vereist.
 9. Na gebruik van de cardiotoestellen deze graag schoon achterlaten. Bij de deur hangt een papierrol en er staat een schoonmaakmiddel.
 10. Na gebruik van materialen deze graag weer netjes opruimen.
 11. Na gebruik uw oefenkaart weer opruimen in de daarvoor bestemde map.
 12. Als er mankementen aan apparatuur, materialen zijn, verzoeken wij u dit aan de balie of aanwezige medewerker in de zaal te melden.
 13. In alle ruimtes is het verboden te roken.
 14. Het nuttigen van eet- en drinkwaren is niet toegestaan in de oefen- en behandelruimtes m.u.v. bidons.